Plevne İlkokulu

Vizyon: Toplam kalite yönetimini benimsemiş, çevresiyle ve tüm paydaşlarıyla bütünleşmiş, çevre okullarımız ile birlikte çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamak istiyoruz.

Misyon: Plevne İlkokulu olarak; öğrencilerimizin topluma ve kendilerine faydalı, özgüveni gelişmiş,sorumluluk sahibi, vatandaşlık hak ve ödevlerini bilen, sorgulayan ve araştıran, objektif düşünebilen, dürüstlüğü ilke edinen, tarihi ve kültürel değerlerine sahip çıkan, bilgili,yenilikçi bireyler olarak yetişmeleri için, fırsatlar ve ortamlar oluşturmak için varız.

Başarılar:

Isınma: Klima
Okulun Sınav Başarı Durumu: İlkokullar Sınav Okulları Değildir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 1 Müdür + 1 Müdür Yardımcısı + 5 Sınıf Öğretmeni + 1 Ana Sınıfı Öğretmeni ve 1 Yardımcı Hizmetli Kontenjanımız bulunmaktadır.
Diğer Hususlar: Okulumuzun çevresi, genellikle iş merkezi ve esnaftır.Hane ve Öğrenci sayımız normal eğitim yapacak düzeydedir.

Telefon - 322 3590164

WEB - https://plevne1904.meb.k12.tr

Adres - Hanedan Mah. 35010 Sk No2 Seyhan/ADANA

Yerleşim Yeri - Adana/Seyhan İlçesi/Hanedan Mahallesi Küçük Saat/Melek Girmez

Adres - Hanedan Mah. 35010 Sk No2 Seyhan/ADANA

Ulaşım Şehrin her tarafından,tek araçla ulaşım sağlanmaktadır. Şehrin bütün yolları Plevne İlkokuluna çıkar.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezindeyiz.Şehrin Kurulduğu Melekgirmez,Kocavezir ve Kuru Köprü Mahalleleri Okulumuzun çevresini oluşturmaktadır.Seyhan İlçe Merkezine( 0) Km